250g
Denna kombination av sötma, sälta och bittra inslag bjuder på ett sofistikerat möte mellan kontraster. Här möts sälta, len sötma och rostade toner i en intensiv och elegant
kombination. Vi brinner lite extra för det unika svarta sockret från Okinawa vars djupa, sirapsliknande karaktär påminner väldigt mycket om lakrits. Och knyter ihop hela smakbilden.
INGREDIENSER: 70% dulce choklad (kakaosmör, socker, helmjölkspulver, mjölksocker, vasslepulver (mjölk) , skummjölkspulver, brynt socker (2%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom, salt), sirap, vetemjöl, socker, invertsockersirap, 3,5 % rålakrits (Kalabrien), svart socker, kaffe, kakaonibs, salmiak (ammoniumklorid), färgämne (vegetabilisk kol), stjärnanis, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Kakaoinnehåll, minst 30,4%.
Vegansk
Nej
NÄRINGSVÄRDE
Energi | 2256 kJ/554 kcal |
Fett | 28.5 g |
- varav mättat fett | 17.5 g |
Kolhydrater | 52 g |
- varav socker | 42.5 g |
Fibrer | 1.45 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.5 g |
OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under säsong tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.
© 2025 OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato – Powered by Quickbutik