Chokladaskar

Vi har chokladaskar med vårt utbud av praliner från vårt pralinsortiment. Det är perfekt som en present eller gåva för någon som gillar chokladpraliner med mycket smak och hög kvalitet. Du kan välja mellan Blandat sortiment, Utan nötter eller Utan alkohol. Om du är intresserad av någon speciell pralin så är du välkommen att kontakta oss och höra om vi har den just nu. Vi ser fram emot att höra från dig!


OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Vi använder choklad som är certifierad, spårbar och där så är möjligt, ekologisk. Vår choklad håller hög kvalitet eftersom vi är finsmakare själva. I vårt lilla kök i Hammarby Sjöstad, Stockholm, tillverkar vi allt själva och utan konserveringsmedel. De allra sköraste produkterna kan du handla i vår butik på Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Vi är också återförsäljare för andra kvalitetsprodukter som italienska tryfflar, lakrits och annan konfektyr. Framför allt säljer vi sånt som kan få en grå dag att bli en strålande god dag!