Sjöstaden Gelato
Est. 2021

Nu är vi igång! Vi börjar med klassikerna så länge i väntan på med härliga vårsolen. 

Välkommen in!


Äkta dagsfärsk italiensk hantverksglass

Sedan 2021 tillverkar vi italiensk gelato, tillverkad på svensk mjölk, en skvätt grädde, på fruktpuréer, nötter och choklad från hela världen. Under högsäsong  har vi mellan 10–12 smaker att välja mellan och 3 olika storlekar på bägare. Vi har vi såklart strutar också. Både neutrala och choklad-doppade. 

Vill du inte sitta utanför butiken och njuta av din gelato, kan du köpa med färsk gelato hem i 1/2-liters- och 1-liters-tråg som håller gelaton fin, upp till 60 minuter. Du kan gärna förbeställa din gelato för uthämtning i butiken senare samma dag. Är du ett företag kan du få din gelato levererad med Taxi Stockholm (gäller inom Stor-Stockholm). Ring eller skicka ett sms och lägg din order. Vi skickar betalningslänk till din mobil för säker betalning via Zettle och Bank-ID.

Vår gelato tillverkas i samma produktionskök och lokaler som OmnOmnOmn Chocolaterie.

Välkommen in!

Gelato

Här är våra smaker på gelato. Notera att allt finns inte samtidigt till försäljning. Ring, messa eller mejla för mer info om dagen smaker eller se våra dagliga uppdateringar på Facebook och Instagram.

Chocolate Noir 70 % med Chokladbitar

Pepparmint & Choklad (kommer senare)

Salmiak /Saltlakrits (kommer senare)

Kaffe (kommer senare)

Amaronekörsbär (kommer senare)

Pecannöt & Saltkola 

Brynt smör, Rostad mandel & Rosmarinkola (kommer senare)

Stekt banan & Krossad choklad Planerad

Granatäpple & Kexchoklad (utgått)

Pistage Bronte D.O.P. (Certifierad)
Planerad

Pepparmint (kommer senare)

Mandel, Mandelkräm & Rostad mandel

Stracciatella

Rabarber & Blåbär (kommer senare)

Hasselnöt & Karamelliserade (kommer senare)

Sorbetto

Här är våra smaker på sorbetto/sorbet. Notera att allt finns inte samtidigt till försäljning. Ring, messa eller mejla för mer info om dagen smaker eller se våra dagliga uppdateringar på Facebook och Instagram.

Mango & Passionsfruktsorbet (kommer senare)

Hallonsorbet (kommer senare)

Päronsorbet


Tillbehör och övrigt

Vi säljer färsk gelato och sorbetto i 1/2- eller 1-litersförpackningar. Du kan gärna förbeställa din gelato för uthämtning i butiken senare samma dag. Ring eller messa och lägg din order. Vi skickar betalningslänk till din mobil för säker betalning via Zettle och Bank-ID. Du kan också Swisha efter överenskommelse.

Våra halvliters och enliters tråg håller upp till 60 minuter. Allra godast är om du äter gelaton färsk. Och vill du ta fram den om någon dag innan eller så, låt den tina i cirka 15 minuter för bästa resultat.

Vill du köpa med strutar hem till gelaton? Säg till! De finns inte förpackade utan vi plockar ihop det antal du vill ha. Välj mellan chokladdoppade eller neutrala.

Förbeställ gelato – hämta eller få levererat

Vill du förbeställa 1/2-liters, eller 1-liters gelato för avhämtning samma dag eller om du är ett företag som vill beställa till kontoret för en go-fika, kan du messa eller ringa. Företag kan få gelato levererad med direktbud (mot en budkostnad, Taxi Stockholm, och inom Stor-Stockholm). 

Ring eller messa och lägg din order. Vi skickar betalningslänk till din mobil för säker betalning via Zettle och Bank-ID. Du kan också Swisha efter överenskommelse.

Recensioner

Ett urplock av recensioner som lämnats på Google, Facebook och Instagram (och vissa via OmnOmnOmn Chocolaterie). Tack för att du orkar att skriva om dina upplevelser, både bra och sämre. Man är ju inte bättre än sin senaste gelato... 

Vill du ge ris eller ros? Följ länken och lägg din synpunkt här.


Tim M
Godaste gelato jag ätit på länge! 
Kan varmt rekommendera.

5 stjärnor

m t
Helt klart det bästa glassen jag ätit såhär långt. Hade glädjen och njuta av det med härlig kollega efter arbetslagens slut 🤤 rekommenderar varmt. 5 stjärnor

Duraid Alsamarai
Bra glass men för dyrt. Men det är både naturligt och ekologiskt. 4 stjärnor

Sara SC
Fantastisk chokladsorbet. 4 stjärnor

Parichat Benjarong

5 stjärnor

Anna Galin
Helt fantastisk gelato om somrarna, rekommenderar särskilt mörk choklad! Så god!! 5 stjärnor.

Luke Warner
2022 Stockholms bästa gelato. Perfekt konsistens, inte för sött, grymma smaker.
Plus i kanten för chokladdoppat rån. 5 stjärnor.

omneia zahran

Bästa glassen jag har ätit i Stockholm hittills. Du kan verkligen säga att det är autentiskt och handgjort. Jag träffade ägaren, hon är så söt och hon bryr sig mycket om kvalitet. Hon gör glassen och chokladen själv. Ett måste försöka vara ärlig, missa inte det. 5 stjärnor.


OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik