FAQ – Svenska

Kan jag själv välja praliner?

Det går att välja askar med Blandat sortiment, Utan nötter och Utan alkohol. Att välja helt fritt från vårt sortiment är svårt då vi ibland säljer slut på praliner i butiken. Men inget är omöjligt. Kontakta oss om vi har din favorit som du vill ska plockas i asken. Eller kom in i butiken och välj själv vad som ska plockas i din valda ask.

Leverera eller hämta

Butiken

Du kan välja att hämta din beställning under butikens öppettider. Var noga med att välja bort frakten som är förvald i kassan.

Skickar ni hem?

Just nu skickar vi till Postnords ombud för avhämtning. Du kan också välja att hämta din order i butiken när butiken är öppen.

Vad kostar frakten?

Vi skickar via Postnord. F n kostar frakten 59 kr per försändelse. Lägger du en order över 600 kr skickar vi fraktfritt.

När skickar ni ordern?

Vi skickar inom 2-3 dagar. Lägger du en order på en fredag eller helg, skickar vi tidigast nästkommande tisdag.

Skickar ni utomlands?

Just nu skickar vi endast inom Sverige.

Förvaring & Hållbarhet

Hur förvarar jag choklad och praliner?

Helst svalt, 16-18 grader, eller i rumstemperatur. Under varma dagar är det bäst att förvara i kylen, men undvik fukt. Förvara helst i plastburk eller plastpåse.

Hur länge håller praliner?

Vi arbetar med färska produkter som innehåller grädde och känsliga produkter som exempelvis frukt. Eftersom vi inte har något konserveringsmedel så är förvaring viktigt. Vi tillverkar varje dag. Som längst håller pralinerna i 21 dagar från tillverkningsdag. På förpackningen medföljer en "bäst-före-dag"-etikett. Allra helst ska de ätas färska.

OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla tillverkningskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Butiken i Hammarby Sjöstad har öppet tis-ons 11-17, tors-fre 11-18, lör 11-16
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2023 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik