Recensioner

Här är ett axplock av våra besökares recensioner på Facebook och Google. Så klart vi är stolta! Otroligt generösa kunder som orkat och tagit sig tid. Tack!

June

Great chocolate and great chocolate chef !!! Beware, u will try everything there uncontrollably!!! U must try their signatures and the single malt chocolate !!!

Emil

Fantastisk liten pärla i Hammarby Sjöstad! Så trevlig personal och otroligt fin kvalité på produkterna! Vill man unna sig något; då är det hit man ska gå! 

Anna

Best Pralines in town! Salt Caramel and Peanut are amongst our favorites - although I've never eaten a praline here I disliked �
There are bars of chocolate and chocolate pops if Pralines are not your thing.
Great selection of teas, hot chocolate and coffee as well as a selection of tasty sweet bites served in a great spot.
Eva is very friendly and happy to help guide you through your chocolate purchase (assuming you don't buy everything...which is very tempting).

Fai

Ett av de finaste hantverken. Inte bara jättegoda, utan en riktig fröjd för ögat. Jag har provat praliner, men det här är bland de bästa i hela Sverige. Inte massproducerad, utan varje pralin är gjort med omsorg.

Lasse

Fantastiska praliner! Även kaffet och glassen i världsklass.

Luke

Stockholms bästa gelato. Perfekt konsistens, inte för sött, grymma smaker. Plus i kanten för chokladdoppat rån.

Daniel

Bästa glassen i stan! Värt en omväg. Alla dar i veckan.

Jörgen

I vår chokladklubb som träffas varje fredag och har funnits i över 10 år, har vi alltid med en pralin från OmnOmnOmn. Den pralinen tar vi sist eftersom den för det mesta är den bästa. Tydliga smaker med äkta råvaror i fyllningarna och choklad av högsta kvalitet. Dessutom blir man alltid väl bemött av kunniga och glada Eva i butiken. 

Margit

Supergoda handgjorda praliner.

Oscar

Chokladen riktigt smälter i munnen och man vill bara ha mer! Den bästa chokladtillverkaren i Sverige- enligt min mening.

Yvonne

Trevligt bemötande! Underbart god choklad. Min egen favorit är praliner med Baileys.

Cecilia

Praliner gjorda med så mycket kärlek! Fantastiska smaker och med noga utprovade ingredienser. Bor du i Stockholm åk hit! Bor du långväga beställ från webbshoppen. Omnomnomn...

Karin

Fint hantverk och bästa pralinerna!

Frida

Fantastiska praliner, vackra, goda och nyskapande! Trevliga askar, snabb leverans ända upp till Norrland. Har även besökt butiken tidigare år och möts av den trevliga ägarinnan som är super kunnig och kreativ! Ser fram emot att besöka i nya lokalerna i framtiden

Anne

Godaste och vackraste pralinerna som finns! Oemotståndliga!!!

Johanna

Fantastiskt butik med otroliga praliner och chokladkreationer. Bara doften av choklad i butiken där tillverkning sker på plats är helt gudomlig - och chokladen självklart ännu bättre. Rekommenderar alla chokladälskare ett besök 

Karin

Fantastiska praliner! Smaksensationer! Och så vackra oxå!

Ingela

Dom godaste chokladpraliner i Världen!!!

Hanna

Otroliga produkter, fantastisk ägare och älskad av hela Hammarby sjöstad. Det märks att det läggs ned både hjärta, själ och passion i varenda pralin.

Mikael

Flera varianter av god varm choklad, gott kaffe, fantastiska praliner och de är så vackra!

Jenny

Bästa presentbutiken! Finns choklad till alla. Varm Chokladklubbor, ardbegdöskallar, fantastiska praliner med allt från passionsfrukt till salt kola. Åhh gelato.......

Joachim

Bästaste chokladen i staden

Charlotta

Så gott med en kopp varm choklad med vispad grädde efter en lång promenad i ett kallt vinterlandskap. De hemgjorda pralinerna gick inte av för hackor heller...

Maria

Bästa, Godaste och Snyggaste Chokladen i Stockholm! Mycket prisvärda Praliner!

Pia

En fantastisk kväll då vi gjorde praliner. De blev de godaste jag någonsin ätit 👌🏻👍🏽
God choklad, kunnig varm och mysig värdinna och härlig miljö. Rekommenderar verkligen ett besök!

Rosie

Mycket goda praliner, speciellt kola-halvssalt!

Anders

De godaste pralinerna i Stockholm! Dessutom med ett utseende som gör att de är en fröjd för ögat. Bästa servicen i butiken.

Michelle

Supergott. Så mycket kärlek i dessa praliner. Riktigt hantverk. Rekommenderas varmt!

Katariina

De godaste pralinerna och bästa espresson!

Örjan

Gottigottgott hos Omnomnomn!!!

Per

Hon som driver stället verkar vara superhärlig och det genomsyrar hela stället & de VEGANSKA pralinerna!

Thomas

Jättegoda och välgjorda praliner, trevlig miljö och bra service.

Lena

Bara att få träffa en så fin och duktig person som Eva är värt ett besök!💝 Att sitta ner med en kopp choklad och annat gott kan jag rekommendera!

Frank

Måste bara besökas - ta en varm choklad - och en ask fina bitar med dig hem. Perfekta gåbortgåvor!

Eva

Otroligt goda praliner och gott fika, ett besök rekommenderas varmt.

Sanna

Sveriges bästa chokladmakare. Också finast bemötande i landet, en gång öppnade ni en halvtimme tidigare bara för att min kollega som slutade skulle få en present. Helt fantastiska helt enkelt.

Konny

Det trevligaste mottagandet och de godaste pralinerna jag varit med om.

Henrik

Otroligt goda praliner! Jag kommer ofta tillbaks hit!

Sandra

Bästa pralinerna i stan!! Det märks att de är gjorda med stor omsorg och skicklighet och är lika goda som de är vackra!

Malin

Precis bredvid skolan, på väg hem, ligger de där. Små praliner, kaniner och mustascher, redo att tas hem i cellofan och sålda med ett stort leende. Mina barns fredagsgodis och starten på vår helg!

Linda

Helt ljuvligt litet ställe, men de godaste små chokladjuvelerna.r helg!

Elisabet

Jag som tyckte att chokladfabriken var lyxiga. Men detta slår allt. Dom är gjorda med kärlek och det märks att den som har gjort dom är en formgivare-så vackra och så gudagoda!

Karin

Liten pärla som behöver upplevas. Bästa pralinerna och bästa "pralinösen"

Jessica

Fantastiskt vackra praliner som ger ett smakfyrverkeri i munnen! Tillverkas för hand av supertrevliga Eva!! Rekommenderas varmt!!

Lina

Saltkaramell. Om jag får dödsstraff så är det vad min sista måltid består av.

Christer

Vilken tur att du har flyttat in i närheten ut av oss.

Kristoffer

Var in idag och köpte med mig 26 praliner. Det är verkligen finfint hantverk av Eva, en egen historia och en känsla för de bästa råvarorna. Grymt goda, är igenom 1/2 av pralinerna. Choklad/marsipanen var ju löjligt god. Good work!

Maki

Fantastisk choklad och ännu mer fantastisk service. Man ville inte gå ur butiken när man väl kommit in. Det är fantastisk kvalité och personen som säljer chokladen kan redovisa in i detalj vad som gjorts med ganaschen då vet man att det är omsorg. Kommer bli stammis!!!

and more...

Fler recensioner finns på Google

More reviews can be found on Google.

OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Öppettider: Tis & Ons 11–17, Tors & Fre 11–18, Lör 11-16. Söndag 12-17.
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik