Exklusiva
kvalitetspraliner

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Vi använder choklad som är certifierad, spårbar och där så är möjligt, ekologisk. Vår choklad håller mycket hög kvalitet eftersom vi är finsmakare själva. Är du kvalitetsmedveten, uppskattar ett gott hantverk och tycker att det ska smaka mycket om en pralin, då har du kommit rätt. Vi använder få ingredienser och självklart inte konserveringsmedel.

Småskalig tillverkning

OmnOmnOmn Chocolaterie tillverkar kvalitetspraliner och annan konfektyr med omsorg, smakglädje och känsla. Våra exklusiva praliner handmålar vi. När du som kund kommer tillbaka och köper dina favoriter, det är då vi vet vad som funkar. Ni är våra experter.

Veganska praliner

Vi tillverkar också veganska praliner av choklad från Malmö Chokladfabrik och Felchlin Schweiz. Fyllda med krämig fruktpuré och syrliga smaker. Målet är att utöka vegansortimentet allt eftersom.

Färska och känsliga

Vi jobbar småskaligt, tillverkar dagligen och i små batcher så det finns alltid färska praliner. Och eftersom vi inte använder mycket socker eller annat konserverande i våra praliner bör de ätas inom 14 dagar efter inköp. Kan du förvara pralinerna svalt, 15-17 grader, så är det perfekt! Kan du inte det, ställ dem i en lufttät burk i kylen. Men aldrig som de är. Kylen, d v s fukten, är pralinens värsta fiende. Allra bäst är om du äter dom färska. De är som bäst då.

Fairtrade & Direct Trade

Exklusiv kvalitetschoklad från Schweiz.


Vi tillverkar choklad på bönor som är certifierade, spårbara och där så är möjligt, ekologiska. Kakaoträd är en ändlig produkt, därför köper vi choklad från kakaoförädlare som återinvesterar pengarna för fortsatt produktivt arbete på plantagerna och där man får skäligt betalt. Och så får ungarna gå i skola istället för att arbeta. Det gillar vi.

Nomineringar & Vinster

Brons, Havtorn och Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia

Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

Trefaldig vinnare i International Chocolate Awards Competition

  • 2016: Virrvarr, "Stockholms godaste choklad 2016", Yelp Sverige 
  • 2017: Nominerad  till "Årets stjärnskott 2017", White Guide
  • 2017: "Mycket god klass", White Guide Café 
  • 2018: "Mycket god klass", White Guide Café
  • 2019: Finalist i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

Hej!

Sedan 2013 har jag tillverkat praliner, konfektyr och levererat kvalitetschoklad till bröllop, företag, restauranger och privatpersoner. Jag är utbildad i Sverige och vidareutbildade mig i Schweiz hösten 2017. 

Ett tillskott i produktsortimentet är italiensk gelato. Tillverkad av ekologisk mjölk, färska frukter och fruktpuréer utan tillsatt socker. 

Allt vi gör tillverkas i vårt eget kök och säljs här i webbutiken och i vår fysiska butik i Stockholm. 

Varmt välkommen in!

Eva Mantsinen
Chocolatier & Grafisk formgivare
Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm