Nu börjar gelatosäsongen! Vi gör ny gelato varje dag från torsdag 11 april.

Om OmnOmnOmn


Hej!

Sedan 2013 har jag tillverkat praliner, konfektyr till försäljning i butiken och på webben samt levererat praliner till bröllop, företag, restauranger och privatpersoner. Jag är utbildad i Sverige och vidareutbildade mig i Schweiz hösten 2017. 

Sedan 2021 tillverkar jag italiensk gelato på färsk mjölk, färska frukter och fruktpuréer. 

Tillverkning sker i eget kök och säljs här i webbutiken och i butiken i Hammarby Sjöstad 50. 

Varmt välkommen!

Eva Mantsinen
Chocolatier och ägare

Nomineringar & Vinster

Brons för, Havtorn och Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia

Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

Finalist och tvåfaldig vinnare i International Chocolate Awards Competition

  • 2016: Virrvarr, "Stockholms godaste choklad 2016", Yelp Sverige 
  • 2017: Nominerad  till "Årets stjärnskott 2017", White Guide
  • 2017: "Mycket god klass", White Guide Café 
  • 2018: "Mycket god klass", White Guide Café
  • 2019: Finalist i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World