Om OmnOmnOmn


Hej!

Sedan 2013 har jag tillverkat praliner, konfektyr till försäljning i butiken och på webben samt levererat praliner till bröllop, företag, restauranger och privatpersoner. Jag är utbildad i Sverige och vidareutbildade mig i Schweiz hösten 2017. 

Sedan 2020 tillverkar jag italiensk gelato på färsk mjölk, färska frukter och fruktpuréer. 

Allt vi gör tillverkas i vårt eget kök och säljs här i webbutiken och i vår butik i Stockholm. 

Varmt välkommen!

Eva Mantsinen
Chocolatier och ägare
Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Nomineringar & Vinster

Brons för, Havtorn och Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia

Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

Trefaldig vinnare i International Chocolate Awards Competition

  • 2016: Virrvarr, "Stockholms godaste choklad 2016", Yelp Sverige 
  • 2017: Nominerad  till "Årets stjärnskott 2017", White Guide
  • 2017: "Mycket god klass", White Guide Café 
  • 2018: "Mycket god klass", White Guide Café
  • 2019: Finalist i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla tillverkningskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Där säljer vi också lakrits och ännu mer konfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Öppettider februari på Hammarby Allé 50: ons 11-17, tors-fre 11-18, lör 11-16.
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik