Handla

Handlar du hos oss får du snabb leverans, kan betala med betalkort och Swish och alla produkter som vi själva tillverkar är av hög kvalitet. Här finns allt mellan chokladklubbor, tryfflar, chokladaskar, dippers, chokladbomber, lakrits, mandlar och annat gott. Noga utvalt alltså. 

Skulle du vara intresserad av en produkt som inte finns i lager här i webbutiken, kontakta oss på 07036752765. Den kan finnas i butiken på Hammarby Allé 50. Vi skickar den enkelt till dig eller så hämtar du under våra öppettider.

Varmt välkommen in!


OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Vi använder choklad som är certifierad, spårbar och där så är möjligt, ekologisk. Vår choklad håller hög kvalitet eftersom vi är finsmakare själva. I vårt lilla kök i Hammarby Sjöstad, Stockholm, tillverkar vi allt själva. Vi är också återförsäljare för andra kvalitetsprodukter som italienska tryfflar, lakrits och sånt som kan få en grå dag bli en strålande god dag.

Är du kvalitetsmedveten, uppskattar ett gott hantverk och tycker att det ska smaka mycket om en pralin, då har du kommit rätt. Vi använder få ingredienser och självklart inte konserveringsmedel.

Vi arbetar med choklad förädlad av Felchlin, Schweiz som har full kontroll på hela produktionskedjan – från kakaoplantage till färdig choklad.

Felchlin anser att företagets samarbete med kakaoodlarna är ett mycket långsiktigt åtagande som skapar goda framtidsutsikter för dem, deras familjer och även miljön.

Felchlins choklad är certifierad enligt Fairtrade. Certifikatet omfattar all kakaoråvara, men även socker, vanilj och kokos.

Du som köper Fairtrade-certifierad choklad bidrar till internationell handel som baseras på respekt för mänskliga rättigheter och omtanke om miljön. Tack vare dina inköp kan odlare och anställda i länder med fattigdom stärka sin position på världsmarknaden och med egen kraft förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.