Nu börjar gelatosäsongen! Vi gör ny gelato varje dag från torsdag 11 april.

Venchi – Pistachio


 

En gianuiotto klädd i pistage: en krämig omfamning mellan lätt saltad vit choklad och len massa av pistagenötter. En unik len choklad som är oemotståndlig.

 


1 st

Krämig och len chokladbit med lätt saltad vit choklad och pistagenötter. 

Ingredienser: socker, PISTAGEmassa 25%, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, VASSLEPULVER (från MJÖLK), Emulgeringsmedel: SOJAlecitin, salt 0,2%, vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter.

Förvaras torrt och svalt, gärna mellan 16-18 grader.

Näringsinnehåll per 100g: Energi 2451kJ / 589kcal Fett 40,9g varav mättat fett 19,1g Kolhydrater 45,1g varav sockerarter 44,3g Protein 9,3g Salt 0,37g