Butikssäljare från september – halvtid

Nu söker vi dig som älskar service, kvalitetschoklad och glass och vill jobba som butikssäljare
till butiken i Hammarby Sjöstad.


Vill du jobba med världens godaste och choklad och gelato? Nu söker vi en butikssäljare till butiken i Hammarby Sjöstad. I butiken säljer vi egentillverkade och handgjorda chokladpraliner, konfektyr, lakrits, vårt egna bakade, gelato samt serverar ekologiskt kaffe, varm choklad och te till våra härliga och glada kunder och stammisar.

Du ska vara ansvarsfull, pålitlig, och vara en lagspelare. Du är utåtriktad, social och kan tidvis hantera högt kundtryck och måste därför vara mycket stresstålig. Självklart gillar du choklad, konfektyr och glass. Och för att kunna berätta om våra produkter behöver du kunna smaka och äta det vi tillverkar. Produktkännedom en av våra viktigaste kunskaper och det vill vi gärna dela med oss. Självklart gillar du att arbeta med och ge service.

Arbetsuppgifterna består i försäljning av våra produkter, kassahantering, kaffeservering, förbereda och förpacka konfektyr, ta emot leveranser, packa och skicka webbordrar. Lätt arbete i tillverkningsköket förekommer vid behov. 

Har du arbetat i butik/kassa tidigare, är det meriterande. Bakar du själv, berätta gärna om det i din ansökan. Det är viktigt att du är driven och kan prata för våra produkter och skapa merförsäljning

Tjänsten är på halvtid, 20 timmar i veckan med ev. utökning och omfattar, omväxlande varannan vecka onsdag–fredag och torsdag–lördag. Vid högsäsong bör du kunna vara flexibel och jobba fler timmar.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör vara över 20 år.

Tjänsten ska tillsättas från september 2022. Datum kommer vi överens om.

Hör av dig med ett mejl. V

Hör av dig med ett mejl till: [email protected] med din ansökan, personligt brev och CV. I ämnesraden skriver du Butikssäljare

V kan inte ta emot dina frågor eller ansökan per telefon eller via spontanbesök i butiken.