Butikssäljare från maj

Nu söker vi dig som älskar service, kvalitetschoklad och glass och vill jobba som butiks- och kassabiträde i butiken i Hammarby Sjöstad.


OmnOmnOmn Chocolaterie söker ett butiks- och kassabiträde på halvtid till butiken i Hammarby Sjöstad.

I butiken säljer vi egentillverkade och handgjorda chokladpraliner, konfektyr, lakrits, hembakat, gelato samt serverar ekologiskt kaffe och te till våra härliga och glada kunder och stammisar.

Du ska vara ansvarsfull, pålitlig, och vara en lagspelare. Du är utåtriktad, social och kan tidvis hantera högt kundtryck och måste därför vara stresstålig. Självklart gillar du choklad, konfektyr och glass och för att kunna berätta om våra produkter behöver du kunna smaka och äta det vi tillverkar. Produktkännedom en av våra viktigaste kunskaper. Självklart gillar du att arbeta med och ge service.

Arbetsuppgifterna består i försäljning av våra produkter, kassahantering, kaffeservering, förbereda och förpacka konfektyr, ta emot leveranser, packa och skicka webbordrar. Hjälp i tillverkningsköket förekommer vid behov. 

Tjänsten varierar mellan 20–25 tim/veckan med ev. utökning och omfattar

·       eftermiddag torsdag och fredag

·       varannan lördag

Från mitten av maj utökas arbetstiden till

·       eftermiddag torsdag och fredag

·       varannan lördag och söndag

Under helgen jobbar du själv i butiken. Vi har stängt från mitten av juli till mitten av augusti.

Du ska kunna svenska flytande och ha mycket goda kunskaper i engelska. Du bör vara över 18 år. Har du arbetat i butik/kassa tidigare är det meriterande.

Sista ansökningsdag är 21/3. Tjänsten ska tillsättas från maj 2024.

Är det här något för dig? Hör av dig med ett personligt mejl och CV till: butiken(at)omnomnomn.se med din ansökan. I ämnesraden skriver du Butiksbiträde. 

Vi kan inte ta emot dina frågor eller ansökan per telefon eller via spontanbesök.


OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik