Dippers – Varm choklad på en pinne

Gör din egna varma choklad med en dipperskula på träsked. Mörk choklad, 60 procent kakaohalt. Mörk choklad blir lagom söt med mjölk eller havremjölk.


 


1 st, 40 g, cirka

Gör din egna varma choklad med en dipperskula på träsked. Mörk choklad, 60 procent kakaohalt. Mörk choklad blir lagom söt med mjölk eller havremjölk.

Kan innehålla spår av jordnötter, gluten och nötter. Förvara svalt eller i rumstemperatur.

Gör så här: Värm en kopp komjölk alt havremjölk (2-2,5 dl) och rör dippersklubban tills den smält och blivit en kopp varm choklad. Mild och god. Toppa med grädde och krydda med kanel eller kardemumma. 

Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj. Kan innehålla spår av laktos, jordnöt, mandel, hasselnöt. 

Förvara svalt eller i rumstemperatur. 

Näringdeklaration per 100 g: Energi Kj 2351 kJ Energi 566 kcal Fett 39,1 g Varav mättat fett 23,6 g Kolhydrat 42,8 g Varav sockerarter 38,6 g Protein 5,5 g Salt 0 g


OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Öppettider: Tis & Ons 11–17, Tors & Fre 11–18, Lör 11-16. Söndag 12-17.
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik