Alla Hjärtans Dag

Denna rosa-röda och kärleksfulla dag! Den som vi ägnar åt varandra och ibland för sin egen del. Köp en chokladask till Alla Hjärtans Dag 14/2. Dela med familjen, skicka till en kär vän. Kanske till någon som behöver uppmuntras. Skälen kan vara många. Chokladasken blir alltid lika väl mottagen.

Nu är möjligheten att köpa och få skickat över. Du är istället välkommen in i butiken på Hammarby Allé och handla. Varmt välkommen!


OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Vi använder choklad som är certifierad, spårbar och där så är möjligt, ekologisk. Vår choklad håller hög kvalitet eftersom vi är finsmakare själva. I vårt lilla kök i Hammarby Sjöstad, Stockholm, tillverkar vi allt själva och utan konserveringsmedel. De allra sköraste produkterna kan du handla i vår butik på Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Vi är också återförsäljare för andra kvalitetsprodukter som italienska tryfflar, lakrits och annan konfektyr. 

OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik