Lucköppning 2024
Skulle det vara så att du vill veta alla luckornas innehåll på förhand kan kontakta mig. Själv tycker jag det är roligt att överraskas med att först smaka på pralinen och sedan läsa vad det är. Ett tips i all enkelhet.
Havtornskula
Du som köpte Adventskalendern förra året känner igen havtorn som en fyllning.
Då var skalet i vit choklad. I år experimenterade jag med mjölkchoklad...
Allergen: laktos, sojalecitin
Årets ask innehåller två varianter av praliner under lucka 2. Skälet är att jag har fått beställningar långt efter sista-dag-bokning. Så jag löste det med att ersätta fyllningen (B) i ett pralinskal med samma utförande.
A: Äpple & Kardemumma*
Vit chokladpralin med två lager. Äppelgele, mörk chokladganasch
smaksatt med färsk kardemumma, spetsad med konjak.
Allergen: laktos, sojalecitin
*Innehåller alkohol
Vit chokladpralin med äpplegele och mjuk saltkola.
Allergen: laktos, sojalecitin
Svartvinbär
Mörk chokladpralin med svartvinbärspuré.
Allergen: laktos, sojalecitin
OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under säsong tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.
© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato – Powered by Quickbutik