OmnOmnOmn Chocolaterie

Chokladbomb med överraskning

Smaka vår hemlagade chokladbomb! Lägg bomben i en kopp, häll varm havre- eller komjölk över och se magin ske.
För skör för att skickas. Det går bra att köpa och hämta i butiken på Hammarby Allé 50.

Chokladbomb med kakao, mörkt socker och marshmallows - en överraskning för hela familjen! Är du trött på att alltid ha samma gamla vanliga choklad? Då är det dags att prova något nytt! Vår chokladbomb med marshmallows är perfekt för dig som söker efter lite extra smakupplevelse. Lägg bara chokladbomben i en stor kopp och värm havre- eller komjölk. När du häller den varma mjölken över bomben så börjar den sakta öppnas och upp till ytan kommer kakaopulver, marshmallows och mörkt socker. Rör om och om vips så har du en härlig kopp varm choklad, fullproppad med underbara smaker. Vår chokladbomb med marshmallows är ett perfekt sätt att få lite extra glädje till familjemiddagen. Den är inte bara gott, utan även roligt att se på.


OmnOmnOmn Chocolaterie

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla tillverkningskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

Butiken i Hammarby Sjöstad har öppet tis-ons 11-17, tors-fre 11-18, lör 11-16
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2023 OmnOmnOmn Chocolaterie Powered by Quickbutik