Veganska praliner

Veganska chokladpraliner från vårt ordinarie sortiment. Vi har också praliner tillverkade på mörk choklad, praliner med mjölkchoklad och praliner med vit choklad. Välj praliner styckvis. Vi packar i den chokladask som närmast passar ditt antal valda praliner. Välj mellan 6 eller 12 praliners ask.I vår butik i Stockholm finns fler praliner och fler askar att välja mellan. Du hittar oss på Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm


Vi arbetar med choklad förädlad av Felchlin, Schweiz som har full kontroll på hela produktionskedjan – från kakaoplantage till färdig choklad.

Felchlin anser att företagets samarbete med kakaoodlarna är ett mycket långsiktigt åtagande som skapar goda framtidsutsikter för dem, deras familjer och även miljön.

Felchlins choklad är certifierad enligt Fairtrade. Certifikatet omfattar all kakaoråvara, men även socker, vanilj och kokos.

Du som köper Fairtrade-certifierad choklad bidrar till internationell handel som baseras på respekt för mänskliga rättigheter och omtanke om miljön. Tack vare dina inköp kan odlare och anställda i länder med fattigdom stärka sin position på världsmarknaden och med egen kraft förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.