Chokladpraliner

Välj praliner styckvis. Här finns lyxiga och exklusiva chokladpraliner av alla dess slag och former. Smakrika tillverkade på mörk choklad, vit choklad och mjölkchoklad Dessutom gör vi veganpraliner utan tillsatt laktos. Vi packar pralinerna i den chokladask som närmast passar ditt antal valda praliner. Välj mellan 6 eller 12 praliners ask. 

I vår butik i Stockholm finns fler praliner och fler askar att välja mellan. Du hittar oss på Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad.Vi har valt att arbeta med Felchlin, Schweiz som anser att företagets samarbete med kakaoodlarna är ett mycket långsiktigt åtagande som skapar goda framtidsutsikter för dem, deras familjer och även miljön. 

Felchlins choklad är certifierad enligt Fairtrade. Certifikatet omfattar all kakaoråvara, men även socker, vanilj och kokos.

Du som köper Fairtrade-certifierad choklad bidrar till internationell handel som baseras på respekt för mänskliga rättigheter och omtanke om miljön. Tack vare dina inköp kan odlare och anställda i länder med fattigdom stärka sin position på världsmarknaden och med egen kraft förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Vår populäraste chokladpralin har kolafyllning. Den heter Kola och Havssalt och har tillverkats hos oss sedan 2013. 

Utmärkelser: Brons till Havtorn i World Finals, International Chocolate Awards 2019.  Brons till Ardbeg och brons till Havtorn i International Chocolate Awards Scandinavia 2019. Nominerad till "Årets stjärnskott 2017” av White Guide. Rekommenderad av White Guide Café 2018. Rekommenderad av White Guide Café 2017. Vinnare av Stockholms godaste choklad 2016 av Yelp Sverige.