Adventskalender 2023 – Haupt Lakrits
26 smaker med lakrits. Ett halvt kilo salt, söt, sur, het och chokladöverdragen lakrits att mumsa i sig när du räknar ner till julafton.
Nästan varje lucka innehåller minst två bitar så du kan dela med någon annan. Någon lucka blir rejält kladdig, någon annan får du helt enkelt bita av - eller tar du hela på en gång?
Ingredienser: Lakrits och chokladöverdragen lakrits: Belgisk vit-, ljus-, mörk- och karamellchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, brynt socker, karamellpulver med mjölkfett, skummjölkspulver, vasslepulver), sirap, vetemjöl, majsmjöl, fullkornsmjöl, potatismjöl, socker, invertsockersirap, rörsocker, 13% rålakrits, ammoniumklorid (salmiak), lakritsextrakt, lakritsrot, melass, mandel, stjärnanis, vegetabilisk olja (solrosolja, rapsolja, kokosolja, olivolja), glukossirap, anisolja, stjärnanis, kokosfett, sorbitol (E420), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), vatten, havssalt, citronsyra, stabiliseringsmedel (gummi arabicum), majs, kornmaltsextrakt, Piment d’Espelette, Carolina-Reaper chili, fermenterad vitlök, frystorkat bär och frukt (lime, hallon, apelsin, jordgubbar), arom och essens (citron, bergamott, yuzu, apelsin, banan, karamell), honung, kanel, kardemumma, nejlika, ingefära, bakpulver (E500), vaniljpasta, rostade kaffebönor, glycerol E422 (raps), färgämne E153 (vegetabilisk kol), gurkmeja, morot, rödbeta, spirulinaextrakt, svartpeppar, rosmarin, pepparmint, rosenblad . Kakaoinnehåll: minst 37.3%.
OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla tillverkningskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.
© 2023 OmnOmnOmn Chocolaterie – Powered by Quickbutik