Varm choklad på en pinne, 2 st – Dippers, mörk choklad
2 st, 40 g/st cirka
Varm choklad på en pinne! Nu med mer choklad!
Chokladfyllda dipperskulor på träpinne. Mörk choklad, 60 procent kakaohalt. Mörk choklad blir perfekt med mjölk eller havremjölk. Inte för mörk, inte för söt...
Gör så här: Värm en kopp komjölk alt havremjölk (2-2,5 dl) och rör en dippersklubba tills den smält och blivit en kopp varm choklad. Mild och god. Toppa med grädde och krydda med kanel eller kardemumma.
Ingredienser skal: Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, kakaomassa, mjölkpulver, naturliga aromer (med GLUTEN), emulgeringsmedel (sojalecitin).
Ingredienser fyllning: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj.
Kan innehålla spår av: laktos, jordnöt, mandel, hasselnöt.
Förvara svalt eller i rumstemperatur.
OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla tillverkningskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Under sommarsäsongen tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.
© 2023 OmnOmnOmn Chocolaterie – Powered by Quickbutik